Jak přijít k tuplovaně novému webu?

03.10.2024 | Zahrada, Příroda

Stačí si posedět s přáteli pod ořechy na zahradě. Vážně, přesně tak to vzniklo.

Vyhřívám se v podzimním sluníčku a vedu řeči o zahradě, o receptech, o politice, o deskových hrách, o počasí a tak. A taky o tom, že se sousedé a známí přestali scházet, že nějak není čas ani síla. O to víc si užívám toho, že Maruška pozvala mezi nás Michala. Tak jsme byli zajímavá sešlost – strojní inženýr v důchodu, ale zapálený kuchař a zahrádkář, bývalá policajtka ale zapálená zahrádkářka, profi ajťák ale ale zapálený přítel přírody jako takové a my jako hostitelé, tedy původně inženýr lidských duší a úřednice, oba také zapálení zahrádkáři, tedy já asi víc, ale Jiří toho zase více odpracuje.

Najednou ze mě vypadne, že se dělám GEFTování, že mám i webové stránky. Ale je to stále dražší a nějak se mi přestávají líbit a tak. A Michal na to: „Tak uděláme nové“. A slovo dalo slovo, já mám nové webovky na GEFTování. A než se rok s rokem sešel, je to tady.

Vážení, já mám  ještě jedny úplně nové webovky!

Protože zahrada, to je o bylinkách, o semínkách a sazečkách, o zpracování úrody, o plánování, co kam a proč nasadit, aby za méně práce přinášela více radosti a užitku. Během 6 let, co si užíváme našeho domečku a zahrady, jsme už pár zkušeností nasbírali. Tak se o ně  dělím. Miluji práci na zahradě, zvlášť, když je hotová. Taky to tak mátě?

Zahradu si vytvářím pokud možno bezpracnou. A zároveň se snažím o to, abychom měli co sklízet a byli v rámci možností soběstační. Hodně mě oslovila džungloidní zahrada, Více se dočtete na stránkách Zahrada nebo Semínkovna. A k zahradě i životu neodlučně patří voda..

Přátelé, představuji vám touto cestou úplně tuplovaně nový web.

Původně jsem si nic takového ani neuměla představit. A vidíte, už si čtete nejnovější článek..

Chcete se podívat na ten plánovaně znovuvytvořený web?

Chcete vědět, jak to bylo s jeho vznikem? To se dočtete v článku Před rokem v říjnu 2023 končil druhý ročník Školy GEFTování.

Děkuji za přečtení zprávy o vzniku úplně neplánovaného webu. Jak se to Michalovi a mě podařilo, to už posuďte sami.

Už teď se těším a jsem zvědavá na vaše komentáře, na vaše dojmy z toho, co vás potěšilo, co překvapilo, co případně chybí a co se líbí. .

Dobroslava Řezníčková

Dobroslava Řezníčková

Je třeba ukázat cestu, jak si poradit se strachem a nemocí. Já tu cestu znám. Stala jsem se mentální programátorkou. Nejdříve jsem se naučila ptát, kdy vznikl důvod ke strachu a bolesti, Dnes už se ptám, co a jak přeprogramovat. Jsem autorkou online kurzu Škola GEFTování, kde se můžete naučit principy a základy genových klíčů a jak je používat v reálném životě.

Článek je označen těmito štítky:

Další články z blogu:

Jablka, jablka, jablka,…

Součet číslic roku 2021 dává číslo 5. Letošní rok je celý pod vlivem genového klíče 5 a má název Konec časů.

Voda je život

V tyto dny máme vody celkem dostatek, dle mínění mnoha zahrádkářů možná až moc. Kdy jste se zastavili a prozkoumali svůj postoj k vodě? Umíte si představit, že voda z kohoutku nepoteče třeba měsíc? Nebo že bude na příděl? Přiznám se, že e-maily od pana Radka...

Přihlaste se do online kurzu Škola GEFtování

Pin It on Pinterest

Share This